Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș: ,,Prima investigație ANGIO-CT-CORONARIANĂ efectuată în județul nostru a fost un real succes’’  

Pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor medicale oferite maramureșenilor, la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare a fost efectuată prima investigație Angio-CT-Coronariană din Maramureș. Procedura neinvazivă a fost realizată cu ajutorul aparatului de ultimă generație în computer tomografie – Siemens Healthineers modelul Somatom “Definiton Edge” pe care Spitalul Județean de Urgență îl are în dotare.  

Toată această investigație nu ar fi fost posibilă însă fără experiența și implicarea personalului medical, și anume: Dr. Trenișan Daniela – medic primar, șef secție Radiologie și Imagistică Medicală, Dr. Ferenț Ioan Florin – medic specialist Cardiologie, tehnicieni, asistenți și Păun Luminița – fizician medical, trainer de aplicații CT și IRM Siemens. 

Computerul tomograf acoperă toată gama de investigații CT necesare unui spital județean și reprezintă cea mai nouă tehnologie Siemens pentru diagnosticarea imagistică a unei game largi de afecțiuni cardiovasculare.  

Felicit echipa medicală care a făcut posibilă această investigație și în Maramureș, dar și întreg personalul medical din cadrul Spitalului Județean și le mulțumesc pentru dedicarea și profesionalismul cu care luptă în fiecare zi pentru sănătatea pacienților! 

Etichete: