Partidul Național Liberal

EUROPA

Actualitatea liberală

CU ȘI DESPRE LIBERALI

Te invităm să fii parte din echipa liberalilor

Dacă te regăsești în valorile promovate de noi, înscrie-te acum în echipa noastră!

Reprezentanții noștri

liberali care dețin funcții publice
Senatori
Deputați
Primari
Consilieri Locali și Județeni
din 1875 pentru România

Scurt istoric al PNL

Partidul Național Liberal a fost oficial fondat la 24 mai 1875, când un grup de liberali, printre care Ion C. Brătianu, Mihail Kogălniceanu, A.G. Golescu, Gh. Vernescu, Tache Anastasiu, au pus bazele formațiunii politice care avea să marcheze istoria României moderne. Originile mișcării liberale trebuie însă căutate cu mult mai devreme, în perioada pașoptistă, momentul 1875 constituind doar instituționalizarea și coagularea unor grupări care existau deja pe scena politică.

Membrii PNL

Trimite mesajul tău pe adresa testimonial@pnl.ro
  • Mă regăsec în valorile promovate de către Partidul Național Liberal. În momentul de față, nu există nicio îndoială că PNL reprezintă singura alternativă viabilă pentru a conduce România pe drumul prosperității și al integrării europene. Vreau o Românie cu care să mă mândresc! Vreau o Românie Occidentală! Iar PNL are capacitatea să ducă această țară în direcția corectă!

Marian Oancea
    PNL Sector 1
  • Vreau să cred că acest partid are capacitatea de a atinge măreţia de altădată. Ce au făcut liberalii şi ţărăniştii pentru ţara asta va fi greu de egalat.

Emil David
  • Partidul Național Liberal este partidul tinerilor profesioniști. Partidul Național Liberal este partidul antreprenorilor. Partidul Național Liberal este partidul tuturor celor care cred că România poate deveni un vector important pe harta Europei. Cred cu tărie în puterea acestui partid și vă invit pe toți să vă alăturați în luptă pentru o Românie Occidentală.

Ion Popescu
    PNL Brăila
  • M-am înscris în Partidul Naţional Liberal cu sufletul. Astăzi, unii au ajuns să se ruşineze de faptul că fac politică. Eu sunt mândră că fac politică din interiorul celui mai prestigios brand politic pe care l-a avut şi îl are România. Bunica, care era regalistă, când a auzit că m-am înscris în PNL, mi-a spus: “Mamă, înainte, să fii de la liberali era o mândrie.

Dorina
  • PNL trebuie sa comunice mai bine. Trebuie sa combatem mai bine atacurile, trebuie sa combatem propaganda anti-PNL. De cand s-a reinfiintat acest partid toti au vrut sa ii puna lacat. A incercat Iliescu, a incercat Nastase, a incercat Basescu, acum il ataca si acesti ultimi parveniti ai politicii.
    Trebuie sa spunem oamenilor ca nu exista decat un singur drum al dezvoltarii pentru Romania, drumul politicilor de dreapta. Iar de dreapta este un singur partid in tara asta, PNL.

Andrei Popa

Liberalii vor lupta mereu pentru o Românie prosperă, o Românie Occidentală! Ușa partidului nostru este deschisă tuturor celor care vor să se alăture acestui demers!

Ludovic OrbanPreședinte PNL

Așteptăm sugestiile dumneavoastră

Vă încurajăm să ne transmiteți opiniile dumneavoastră.
Luați legătura cu reprezentanții PNL.