Partidul Național Liberal – Un simplu sit WordPress

EUROPA

Actualitatea liberală

CU ȘI DESPRE LIBERALI

Te invităm să fii parte din echipa liberalilor

Dacă te regăsești în valorile promovate de noi, înscrie-te acum în echipa noastră!

Reprezentații noștri

liberali care dețin funcții publice
Senatori
Deputați
Primari
Consilieri Locali și Județeni
din 1875 pentru România

Scurt istoric al PNL

Partidul Național Liberal a fost oficial fondat la 24 mai 1875, când un grup de liberali, printre care Ion C. Brătianu, Mihail Kogălniceanu, A.G. Golescu, Gh. Vernescu, Tache Anastasiu, au pus bazele formațiunii politice care avea să marcheze istoria României moderne. Originile mișcării liberale trebuie însă căutate cu mult mai devreme, în perioada pașoptistă, momentul 1875 constituind doar instituționalizarea și coagularea unor grupări care existau deja pe scena politică.

Membrii PNL

• Mă regăsec în valorile promovate de către Partidul Național Liberal. În momentul de față, nu există nicio îndoială că PNL reprezintă singura alternativă viabilă pentru a conduce România pe drumul prosperității și al integrării europene. Vreau o Românie cu care să mă mândresc! Vreau o Românie Occidentală! Iar PNL are capacitatea să ducă această țară în direcția corectă!

Marian Oancea
    PNL Sector 1
  • Partidul Național Liberal este partidul tinerilor profesioniști. Partidul Național Liberal este partidul antreprenorilor. Partidul Național Liberal este partidul tuturor celor care cred că România poate deveni un vector important pe harta Europei. Cred cu tărie în puterea acestui partid și vă invit pe toți să vă alăturați în luptă pentru o Românie Occidentală.

Ion Popescu
    PNL Brăila

Liberalii vor lupta mereu pentru o Românie prosperă, o Românie Occidentală! Ușa partidului nostru este deschisă tuturor celor care vor să se alăture acestui demers!

Ludovic OrbanPreședinte PNL

Așteptăm sugestiile dumneavoastră

Vă încurajăm să ne transmiteți opiniile dumneavoastră.
Luați legătura cu reprezentanții PNL.

...