Partidul Național Liberal > Noutăți > Secretarul General al PPE, Antonio López-Istúriz, a decis să onoreze invitaţia PNL şi va fi prezent la reuniunea Biroului Politic Naţional de luni, 28 ianuarie 2019

↗️Ludovic Orban, Preşedintele PNL:
Secretarul General al PPEAntonio López-Istúriz, a decis să onoreze invitaţia PNL şi va fi prezent la reuniunea Biroului Politic Naţional de luni, 28 ianuarie 2019. Prezenţa sa este foarte importantă şi utilă deoarece dezbaterea forului PNL va fi concentrată pe câteva teme importante: pregătirea alegerilor pentru Parlamentul European, strategia de susţinere a candidatului PPE pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, Manfred Weber, colaborarea cu PPE pentru susţinerea la nivelul Parlamentului European a dosarelor importante pe perioada în care România deţine Preşedinţia Consiliului UE. Secretarul General al PPE este un bun cunoscător al situaţiei politice din România şi un susţinător al PNL şi al României.