Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Îi asigur pe cetăţeni că pot vota în siguranţă, riscul de infectare cu Covid-19 este aproape de zero. Sunt foarte bine organizate secţiile, există dezinfectanţi, există distanţă

Partidul Național Liberal > Noutăți > Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Îi asigur pe cetăţeni că pot vota în siguranţă, riscul de infectare cu Covid-19 este aproape de zero. Sunt foarte bine organizate secţiile, există dezinfectanţi, există distanţă

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, îi îndeamnă pe oameni să iasă la vot, dându-le asigurări că pot vota în siguranţă şi că riscul de infectare cu noul coronavirus „este aproape de zero”.

Robert Sighiartău: Îi asigur pe cetăţeni că pot vota în siguranţă

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, dă asigurări că alegerile lcoale de duminică, 27 septembrie 2020, sunt bine organizate și că riscul infectării cu noul coronavirus la urne este aproape nul.

„Vreau să felicit instituţiile statului care au organizat alegerile, riscul de infectare este aproape de zero. Sunt foarte bine organizate secţiile, există dezinfectanţi, există distanţă. S-a mărit numărul de secţii, la fel spaţiile sunt mult mai mari, deci din acest punct de vedere chiar vreau să îi asigur pe cetăţeni că pot vota în siguranţă şi că sunt în siguranţă în momentul în care participă la acest proces de vot. De asemenea, îi îndemn să vină la vot, pentru că alegerile locale sunt extrem de importante pentru viitorul comunităţilor şi al familiilor lor şi este important să venim într-un număr cât mai mare la aceste alegeri, pentru ca primarul care va ieşi să aibă legitimitate şi să poată face lucruri bune pentru cetăţenii lui”, a declarat Robert Sighiartău, la ieşirea din secţia de votare din municipiul Bistriţa la care a fost arondat.

Continuarea articolului este disponibilă aici. 

Sursa: https://www.b1.ro/