Robert Sighiartau – „Am venit la vot din respect”

Partidul Național Liberal > Noutăți > Robert Sighiartau – „Am venit la vot din respect”

Robert Sighiartau, secretar general al PNL:

„Am venit la vot din respect pentru milioanele de români, care au avut această inițiativă de modificare a Constituției pentru definirea clară a căsătoriei, din respect pentru dreptul suveran al tuturor românilor de a se pronunța, prin referendum, asupra acestei teme de o maximă importanță pentru societate.
Am votat pentru valorile familiei, care este inima societății noastre și care dă trăinicie și viață acestei societăți. Este un vot pentru binele copiilor noștri, pentru binele României și pentru viitorul ei.
Este un vot în perfectă concordanță cu valorile europene și proocidentale pentru că familia stă la baza acestor valori. Îi chem pe români să vină la referendum și să voteze conform conștiinței lor.
Să nu le fie frică de toate dezinformările și minciunile, care s-au spus în încercarea de a-i face să nu voteze la referendum.
E referendumul lor și numai al lor, al nimănui altcuiva.
E dreptul lor suveran de a-și spune opinia prin vot, drept pe care toți politicienii ar trebui să-l respecte.”