Robert Sighiartău: Drumul express Bistrița-Cluj-Napoca se va face prin fonduri europene

Partidul Național Liberal > Noutăți > Robert Sighiartău: Drumul express Bistrița-Cluj-Napoca se va face prin fonduri europene

Robert Sighiartău, deputat PNL: „Aud că pesediștii bistrițeni, după ce au fost atâția ani la guvernare și nu au făcut nimic pentru conectarea Bistriței, prin drum expres la Cluj-Napoca, au acum nerușinarea să lanseze scenarii. Au irosit o perioadă economică fastă la nivel global și nu au pregătit nici măcar documentația tehnică obligatorie demarării unor proiecte de anvergura drumului Bistrița – Cluj-Napoca ori Autostrăzii Nordului.
Guvernarea liberală este cea care a readus la viață aceste proiecte anul trecut, în plină criză și a atribuit în noiembrie studiile de fezabilitate. Se lucrează deja la studiul de fezabilitate Bistrița-Dej, este in faza de licitatie, la fel si centura Becleanului care este in faza de licitatie finala.
Drumul express Bistrița-Cluj-Napoca se va face prin fonduri europene! Vom lucra pentru indeplinirea acestui obiectiv alături de Premierul Florin Cițu.
Radu Moldovan este Președintele Consiliului Județean la al treilea mandat. De 9 ani e acolo. A avut guvernarea lui Ponta apoi a lui Dragnea. Si nu a făcut nimic. În loc să facă acum petiții ipocrite, mai bine se lupta pentru realizarea documentației pentru Bistrița-Dej (studii de prefezabilitate și fezabilitate). Avea modelele administrațiilor locale liberale de la Oradea și Cluj. Nu aștepți cu mâinile în sân si, după ani și ani de putere locală, te plângi că nu ți-a căzut para mălăiață în gură și faci și o petiție pentru asta.”