Partidul Național Liberal > Noutăți > Raluca Turcan: Solicit PSD să aplice decizia Biroului Permanent si sa dezbata în sesiune extraordinară proiectele aflate pe ordinea de zi!

Deși au dat curs de ochii lumii solicitării PNL de convocare a unei sesiuni extraordinare, liderii PSD de fapt mimează activitatea parlamentară blocând activitatea comisiilor raportoare care erau obligate astăzi să pună în dezbatere proiectul Ordonanței 114/2018, ordonanță care a pus la pământ sectoare vitale din economia românească.

Astfel, comisia pentru muncă și comisia pentru tehnologia informației, sesizate în fond pentru dezbaterea acestui proiect, refuză să pună în dezbatere astăzi Ordonanța 114, făcând imposibilă  votarea acestui act normativ mâine în plenul Camerei Deputaților.

Practicile ticăloase ale PSD-ului din vremea lui Liviu Dragnea sunt perfecționate de către urmașii servili ai acestui demolator al democrației parlamentare! Românii trebuie să știe că prin voința PSD  această ordonanță a fost trimisă pentru raport la încă două comisii, tocmai pentru a bloca și tergiversa luarea unei decizii urgente!

Solicit PSD să respecte, acum în al doisprezecelea ceas, procedurile parlamentare și să aplice decizia Biroului Permanent și a plenului Camerei Deputaților de a dezbate în sesiune extraordinară proiectele aflate pe ordinea de zi! Parlamentul trebuie să-și redobândească credibilitatea și să redevină un for democratic de dezbatere în care să primeze transparența și interesul cetățeanului!