Partidul Național Liberal > Noutăți > Raluca Turcan: Liviu Dragnea este un om dominat de frică, pe care l-a copleșit gravitatea propriilor fapte.

Într-un comunicat de presă, Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, apreciază că discursul public al președintelui Camerei Deputaților a devenit un șir de atacuri de tip interlop, șantaj și amenințări la adresa oficialilor statului român. Liviu Dragnea este un om dominat de frică, pe care l-a copleșit gravitatea propriilor fapte.

De asemenea, Raluca Turcan, îl acuză pe președintele PSD, că se comportă agresiv și că ar face orice pentru a-și salva pielea, amintindu-i, totodată că, pe 15 martie, Liviu Dragnea este așteptat la audieri la ÎCCJ, în dosarul în care a primit o condamnare de 3 ani în primă instanță.

„Panica îl face să se comporte agresiv și haotic, nu se dă în lături de la nimic pentru a-și apăra pielea. Ieri, a fost rândul ministrului Toader să intre sub focul artileriei lui Dragnea, care a recunoscut deschis că aștepta de la ministrul justiției niște OUG-uri care nu au mai venit! Cine urmează pe lista lui Dragnea? Judecătorii Curții Constituționale, care au pe masă o sesizare de neconstituționalitate depusă de PNL și un dosar de care Dragnea e direct interesat? Ori poate judecătorii ÎCCJ, care îl așteaptă la audieri pe 15 aprilie?”, se arată în comunicat.

Infractorii nu pot face legea în România! Dacă acum, când este încă vulnerabil, șeful PSD își permite să cheme la ordin toate instituțiile țării, ce se va întâmpla dacă i se va albi dosarul? Evident, nimic nu va mai sta in calea dictaturii lui Liviu Dragnea, iar România nu va mai putea sta în același rând cu celelalte țări europene!„, a transmis deputatul liberal.