Raluca Turcan la Cluj: Klaus Iohannis este astăzi o garanție că România poate face pasul către normalitate.

Partidul Național Liberal > Noutăți > Raluca Turcan la Cluj: Klaus Iohannis este astăzi o garanție că România poate face pasul către normalitate.

Salut cu drag Clujul european și modern dintr-un alt oraș al României europene, Sibiul, orașul pe care Klaus Iohannis l-a condus, mai bine de 14 ani, cu succes la normalitate.

În astfel de orașe ale României eficiența face diferența.

Mă uit de fiecare dată cu admirație la cât de bine arată Cluj-Napoca sau Oradea. Tot mai bine, constat cu fiecare ocazie.

Dumeavoastră reprezentați deja o parte a României normale pe care ne-o dorim cu toții. Unde se trăiește ca în Occident. Această parte de Românie poartă semnătura PNL, prin administratorii ei de toată isprava și echipele lor!

Vin, la rândul meu, dintr-un oraș cu care mă mândresc, pentru că este tot o parte a României normale. Este Sibiul, orașul a cărui dezvoltare și modernizare poartă semnătura lui Klaus Iohannis. Succesul modernizării europene a devenit un brand Iohannis-PNL.

Cluj Napoca – Sibiu este una din axele majore ale României normale. Și vom împânzi România cu astfel de axe ale dezvoltării care vor uni regiuni. Într-o guvernare a PNL parteneră cu președintele Klaus Iohannis!

PNL depune mâine moțiunea de cenzură și a strâns semnăturile necesare pentru victoria acestei moțiuni.

Sunt ultimele zbateri ale unei guvernări catastrofale care a îngenuncheat România.

Ceasul nu mai poate fi dat înapoi. Cu fiecare oră, cu fiecare zi care trece, menținerea guvernului Dăncilă face un rău tot mai mare României.

Guvernează în haos, ilegitim și imoral, cu o incompetență care face ravagii.

Cinic vorbind, politicianist vorbind, poate unora le-ar conveni ca Guvernul Dăncilă să supraviețuiască așa cum e el astăzi, ca vai de el. Dar costurile pentru țară și pentru nivelul de trai al românilor vor fi tot mai mari.

Interesele țării trebuie să primeze. Și interesele României dictează plecarea urgentă a celui mai prost guvern din istoria țării. Acum se aleg apele. Acum se vede cine este om politic și om de stat adevărat și cine politruc fariseu.

PNL a făcut tot ce ținea de el ca lider al Opoziției. Moțiune, negocieri, toate discuțiile necesare pentru a pune pe hârtie angajamentul unei majorități parlamentare pentru demiterea acestui guvern.

Plecare acestui guvern va elibera România de o povară și va elimina un uriaș obstacol din calea construirii României normale.

Plecarea Guvernului Dancilă-Dragnea-PSD dă o șansă resetării statului și instituțiilor lui puternic virusate de PSD.

Apoi, mergem mai departe cu obținerea celui de-al doilea mandat de Președinte pentru Klaus Iohannis. Omul care știe cum să modernizeze România și care de data aceasta va avea un partener: PNL.

Klaus Iohannis și PNL pot să facă România o țarp normală.

O țară:

⁃              în care guvernul pune pe primul loc interesele și asteptările celor mulți, nu prioritățile propriei clientele.

⁃              în care primează legea și unde demnitatea umană este respectată.

⁃              în care guvernele aplică ce scrie în programul de guvernare și nu impun decizii pentru infractori, așa cum s-a întamplat ân ultimii 3 ani.

⁃              O țară unde nu sunt eliberați zeci de mii de infractori și unde se intenționează eliberarea marilor corupți.

⁃              O țară unde să vezi că oamenii cinstiți și muncitori sunt pe primul loc în prioritățile autorităților și instituțiilor publice.

⁃              O țară unde părinții se ocupă în liniște de copii și nu stau de veghe tot timpul ca guvernul să nu dea ordonanțe de urgență noaptea ca hoții.

⁃              O țară unde pozițiile cheie sunt ocupate prin concursuri corecte, nu regizate, de tinerii cu studii, nu de rudele incompetente ale pesediștilor.

⁃              O țară unde companiile sunt încurajate nu vânate de instituțiile de control.

⁃              O țară unde institutiile publice au eficiență în materie de autostrăzi, spitale, școli și ordine publică și dacă nu au, sunt făcute urgent să aibă.

 

Klaus Iohannis este astăzi o garanție că România poate face pasul către normalitate.

 

Victoria lui Klaus Iohannis va fi piatra de temelie a României Normale. Iar noi avem datoria să-i dăm lui Klaus Iohannis guvernarea construcției normalității.

 

La munca așadar, dragii mei. Cu decență, cu implicare, cu credința că vom marca în bine destinul țării noastre și al românilor!