Proiectul privind finanțarea Autostrăzii A8, Iași-Tg.Mureș a fost adoptat – Partidul Național Liberal

Proiectul privind finanțarea Autostrăzii A8, Iași-Tg.Mureș a fost adoptat

Partidul Național Liberal > Noutăți > Proiectul privind finanțarea Autostrăzii A8, Iași-Tg.Mureș a fost adoptat

UPDATE

Costel Alexe​, deputat PNL:

„O primă victorie repurtată în Camera Deputaților, proiectul privind finanțarea Autostrăzii A8, Iași-Tg.Mureș a fost adoptat!
Să nu ne culcăm pe o ureche și să nu uităm că avem un pact național care obligă statul să aloce 6% din PIB pentru Educație și cu toate astea greu guvernele au alocat 3%!
O frumoasă victorie de etapă, dar până la primul km de drum european trebuie insistat și nu trebuie slăbită presiunea pe Guvern pentru alocarea fondurilor!”

Costel Alexe, deputat PNL:

„Moldovei nu îi lipsesc politrucii, ci politicienii de bună credință, căci un parteneriat durabil şi onest este când politicienii de bună credinţă şi cetăţenii implicaţi îşi dau mâna pentru binele comunităţii!
Vreau să îi asigur pe toţi ieşenii că pentru Partidul Naţional Liberal acest obiectiv de infrastructură este prioritate naţională şi toţi parlamentarii liberali ieşeni vom continua să facem lobby, să punem presiune pe autorităţi si să căutam pârghiile legislative pentru concretizarea autostrăzii şi altor proiecte de infrastructură secundare.
Astăzi, prin votul din plenul Camerei Deputaților, trebuie să le arătăm tuturor că Moldova contează și nu vrem decât să fim tratați cu demnitate și respect!”