Procent istoric la alegerile locale: peste 34% și peste 1.300 de primari

Partidul Național Liberal > Noutăți > Procent istoric la alegerile locale: peste 34% și peste 1.300 de primari

„PNL este primul partid din România, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru. (…) Avem peste 1300 de primari, o cifră istorică ”, a declarat luni secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, precizând că aceastea sunt date parțiale din numărătoarea paralelă a partidului. De asemenea, Sighiartău a mai spus că „PSD se situează în jurul a 30%, iar USR la 13%”

Secretarul general a PNL a anunțat că liberalii au decis să nu facă nicio alianță cu PSD.„ Am luat decizia să nu existe niciun fel de aliante cu PSD. Este o decizie pe care o vom adopta miercuri”, a spus el.

Totodată, 17 consilii județene vor avea administrații liberale: Alba, Arad, Bihor, Brasov, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Giurgiu, Iasi, Ilfov, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Maramures, Timis si Vrancea și cel puțin 15 orașe mari: Arad, Oradea, Bistrița, Reșița, Cluj Napoca, Giurgiu, Tg. Jiu, Deva, Slobozia, Iasi, Piatra Neamt, Constanta , Ploiesti, Suceava, Tulcea plus București, Sectorul 6 și Bacău în alianță cu USR-PLUS.

Citește și Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Îi asigur pe cetăţeni că pot vota în siguranţă, riscul de infectare cu Covid-19 este aproape de zero. Sunt foarte bine organizate secţiile, există dezinfectanţi, există distanţă