Partidul Național Liberal > Noutăți > Președintele României, domnul Klaus Iohannis – Începem anul 2019, un an cu foarte multe provocări

↗️Președintele României, domnul Klaus Iohannis:

↗️”Începem anul 2019, un an cu foarte multe provocări, începem acum, practic, direct cu Președinția Consiliului Uniunii Europene. Chiar săptămâna viitoare vom avea vizita Comisiei Europene, pentru a începe în forță această Președinție. Sunt convins că vom face față bine.

↗️ În continuare avem deja, în luna mai, primele alegeri, sunt alegeri europarlamentare și de pe acum vreau să spun deja că este foarte important să participăm la aceste alegeri. Cu cât mai mulți alegători se prezintă la aceste alegeri, cu atât mai clar va fi rezultatul.

PSD a guvernat în tot acest timp, PSD a avut toate condițiile și trebuia să vină, conform legii în vigoare, până pe 15 noiembrie cu proiectul de buget. Nu există la momentul acesta nici un proiect de buget. Ba dimpotrivă, în loc să se ocupe de buget, fiindcă toată lumea are nevoie de bugetul pe anul în curs, este deja târziu, se ocupă de schimbat șefi de la ANAF și din alte poziții, lucru care mie îmi dă foarte mult de gândit. Probabil există probleme cu bugetul. Aceste lucruri trebuie să le explice de urgență PSD și să vină cu un proiect de buget.”

#goKlaus