PNL Sector 4 a anulat o taxă abuzivă impusă de Primăria lui Băluță

Partidul Național Liberal > Noutăți > PNL Sector 4 a anulat o taxă abuzivă impusă de Primăria lui Băluță

Victorie importantă repurtată de Partidul Naţional Liberal pentru locuitorii Sectorului 4 – creșterea Taxei de Salubrizare impusă de PSD a fost astăzi anulată definitiv de instanță.

↗️ Consilierii locali ai PNLRazvan SavaTurmac Adrian, Daniel Ștefan, Adrian Niculae și George Ștefan au câșigat procesul intentat împotriva Consiliului Local din Sectorul 4. Prin decizia publicată în această seară de Curtea de Apel București în dosarul 6389/3/2018, instanța respinge ca nefondat recursul formulat de primarul Băluță, cel care s-a ținut cu dinții de această taxă ilegală, abuzivă și discriminatorie.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‼️ În urma acestei decizii, cetățenii trebuie să își recupereze banii luați ilegal de PSD, iar PNL îl somează pe primarul Băluță să prezinte de urgență procedura prin care cetățenii își pot recupera acei bani.