PNL a luptat inteligent, eficient, argumentat împotriva abuzurilor PSD-ALDE împotriva justiției

Partidul Național Liberal > Noutăți > PNL a luptat inteligent, eficient, argumentat împotriva abuzurilor PSD-ALDE împotriva justiției

Toate avertismentele și criticile dure ale Partidului Național Liberal despre asaltul PSD-ALDE împotriva justiției au fost confirmate de raportul MCV și de rezoluția votată în Parlamentul European din această săptămână.
Criticile și recomandările incluse în raportul MCV și rezoluția PE au fost fundamentate pornind de la rapoartele Comisiei de la Veneția, obținute de Partidul Național Liberal pe modificările legilor justiției și a Codurilor Penale.

PNL a luptat inteligent, eficient, argumentat împotriva abuzurilor PSD-ALDE împotriva justiției:

↗️PNL a atacat de fiecare dată la Curtea Constituțională modificările abuzive ale PSD-ALDE la legile justiției, Codul Penal și Codul de Procedură Penală. Sesizările PNL au avut câștig de cauză: CCR a întors legile în Parlament.
↗️A solicitat Adunării Parlamentare a Consiliului Europei(APCE) să sesizeze Comisia de la Veneţia cu privire la modificările aduse la legile justiției și la Codurile Penale. APCE a aprobat solicitările PNL de sesizare a Comisiei de la Veneţia.
↗️Comisia de la Veneţia a emis un raport extrem de dur prin care a desfiinţat modificările aduse legilor justiţiei, Codului Penal şi Codului de Procedură Penală.

La guvernare, Partidul Național Liberal va repara, de urgență, toate modificările abuzive ale PSD-ALDE în domeniul justiției, ținând cont întocmai de recomandările Comisiei de la Veneția, raportul MCV și rezoluția PE.

#Fapte #Rezultate #OpozițieInteligentă #OpozițieEficientă