PNL a depus la BEC listele de candidați pentru alegerile parlamentare

Partidul Național Liberal > Noutăți > PNL a depus la BEC listele de candidați pentru alegerile parlamentare

Partidul Naţional Liberal a depus la Biroul Electoral Central listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

“Bătălia pentru România a început în 2019, odată cu alegerile pentru Parlamentul European și cu referendumul pro-justiție inițiat de președintele României. Ambele au reprezentat o victorie a președintelui Iohannis și a PNL”, a spus Ludovic Orban.

„Toate bătăliile câștigate, atât bătălia pentru Parlamentul European, cât și bătălia prezidențială, cât și bătălia de la locale, trebuie încununate de victoria decisivă. PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată. Alegerile din  6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România. În 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot cu încredere și să voteze Partidul Național Liberal, care este singura forță politică care are capacitatea de a învinge PSD și are capacitatea de a guverna România și de a îndrepta România în direcția corectă. Intrăm în campanie sub sloganul simplu <Dezvoltăm România>”, a adăugat premierul.

Iată mai multe detalii:

https://www.facebook.com/watch/?v=373375577144705