Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, prezentat într-un eveniment la care participă preşedintele Klaus Iohannis

Partidul Național Liberal > Noutăți > Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, prezentat într-un eveniment la care participă preşedintele Klaus Iohannis

Ministerul Fondurilor Europene a finalizat propunerea de proiect a Planului Național de Redresare și Reziliență pe care îl lansează în consultare publică, cu participarea Excelenței Sale Domnul Klaus Iohannis, Președintele României, și a Excelenței Sale Domnul Ludovic Orban, Prim-ministrul României.

Contribuția dumneavoastră este esențială pentru finalizarea documentului și, în acest sens, vă invităm să participați online la acest eveniment care se va desfășura joi, 26 noiembrie 2020, începând cu orele 19:00.

Cele peste 30 de miliarde de euro alocate României vor permite schimbări structurale în domenii de investiții prioritare la nivel național și european precum: Tranziție verde și schimbări climatice, Servicii publice, dezvoltare urbană și valorificarea patrimoniului, respectiv Competitivitate economică și reziliență.

Planul va fi susținut de Uniunea Europeană în cadrul Mecanismului de Redresare și Reziliență în vederea acordării sprijinului financiar la scară largă pentru investițiile și reformele publice care sporesc reziliența economiilor statelor membre și le pregătesc mai bine pentru viitor.

Alocuțiunile din cadrul evenimentului vor fi susținute de președintele României, Klaus Iohannis, prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, comisarul European pentru Transporturi, Adina Vălean (speech online) și de europarlamentarul, negociator PNRR, Siegfried Mureșan (speech online).

De asemenea, vor avea intervenții Dragoș Petrescu, coordonator CDR, Marian Preda, rector Universitatea București, Florin Jianu, președinte CNIPMMR și Nicolae Istudor, rector ASE.

Vă invităm să ne urmăriți LIVE: fb.com/pnl.ro/live

Citește și Guvernul liberal va finaliza 3 spitale regionale până în 2024. Ce alte priorități mai are PNL în Programul de Guvernare