Partidul Național Liberal > Noutăți > Partidul Național Liberal a câștigat procesul intentat de PSD prin care se solicita suspendarea site-ului RomaniaMeritaMaiMult.ro

Partidul Național Liberal a câștigat, în primă instanță, procesul cu Partidul Social Democrat care a solicitat suspendarea site-ului RomaniaMeritaMaiMult.ro. Hotărârea Tribunalului Municipiului București poate fi atacată cu apel, nefiind definitivă.

În martie, PNL a înregistrat pagina www.romaniameritamaimult.ro la Institutul Național de Cercetare în Informatică – institutul care gestionează domeniiile de internet.ro. Aceasta avea drept conținut „Error 20-20 PSD not functioning, you will be redirected to the best solution to fix the issue”, iar în câteva secunde utilizatorul era redirecționat către site-ul PNL. În data de 8 aprilie 2019, PSD a chemat în judecată PNL, solicitând ca instanța să dispună suspendarea paginii.

Decizia Tribunalului București reprezintă o victorie a libertății de exprimare și, totodată, credința sinceră a Partidului Național Liberal că România chiar merită mai mult decât guvernarea PSD-ALDE. Obiectivul acestui site a fost acela de a dezvălui campania de dezinformare demarată de PSD în 2016, social-democrații mințind românii cu un program de guvernare fals și care a fost înlocuit cu lupta împotriva justiției și a statului de drept.

PNL a fost reprezentat în litigiu de către avocatul Cristian Băcanu (președintele Comisiei de Justiție – PNL București) și de avocatul Daniela Chiriac (membru al Comisiei de Justiție –  PNL București).