alina gorghiu

Tineretul Național Liberal: Reorganizarea #PNL #PrinNoiInsine în zece pași!

Prim-vicepreședintele TNL, Victor Ionescu, a lansat, în cadrul organizației de tineret liberale, o viziune privind reorganizarea PNL, iar Tineretul Național Liberal lansează astăzi o dezbatere. Pornind de la ideile prezentate mai jos, care credeţi că este calea pentru o reconstrucţie sau construcţie sănătoasă a celui mai vechi partid din România şi cel mai vechi partid liberal din Europa?  

Reorganizarea #PNL #PrinNoiInsine în zece pași! 

Partidul Național Liberal are nevoie de o reorganizare și o reconstrucție, printre punctele definitorii ar trebui să se regăsească și cele de mai jos:

1. Constituirea urgentă a Guvernului din umbră.

2. Reorganizarea Comisiilor de specialitate ale partidului și corelarea lor cu Guvernul din umbră.

3. Editarea unui calendar public și urmărirea #pascupas a ceea ce face Guvernul actual.

4. Deschiderea urgentă a dialogului constructiv cu sindicatele, patronatele și alte organisme și urmărirea împreună cu acestea ce se pune în aplicare și ce nu.

5. Dialog permanent cu societatea civilă.

6. Reconstrucția partidului împreună cu cei care doresc să vină în #PNL, dar care trebuie să urmeze aceleași reguli interne, fără excepție.

7. Conduceri unice alese de jos în sus, dar alegerile să fie organizate după Statut și ROLJ și nu altfel.

8. Organizațiilor speciale ale #PNL să li se ofere autonomia totală, pentru a se putea dezvolta și crește viitori lideri.

9. Reorganizarea comunicării #PNL, după noile cerințe publice.

10. Asumarea atât de către partid, cât și de către organizațiile speciale a unor proiecte tradiționale liberale în care să fie implicțti toți membrii care doresc.

Tineretul Național Liberal