alina gorghiu

Robert Sighiartau: De astăzi, regimul Dragnea a devenit pe față Regimul protecției infractorilor.

Niciodată în istoria României un regim n-a fost atât de brutal, de evident, mai preocupat de salvarea infractorilor și mai indiferent față de viețile românilor, cum este acum regimul Dragnea! 

Când e vorba să rezolve problemele grave din sistemul sanitar că să salveze vieți ale românilor care mor cu zile, sunt cât se poate de indiferenți, bâlbâiți și incompetenți.

Când e vorba să asigure stocuri de vaccinuri și medicamente vitale pentru cei suferinzi, sunt lenți și uituci. Viețile pierdute din cauza indiferenței, a neglijenței și incompetenței cu care tratează sistemul sanitar sunt niște cifre seci pentru ei. 

Când e vorba să construiască măcar câțiva kilometri de autostradă, devin brusc amnezici, acționează cu viteza melcului și se întrec în declarații voit stupide. 

Doar când a fost să-l salveze pe Dragnea s-au mobilizat exemplar și au mutilat fulgerător Codul Penal. Aici au fost cât se poate de prompți, rapizi, eficienți. 

Dincolo de cazul particular al lui Dragnea, prin câteva modificări scandaloase aduse Codului Penal majoritatea PSD-ALDE arată că guvernează pentru infractori, nu pentru românii cinstiți. 


Robert Sighiartau,

Secretar General PNL