alina gorghiu

Raluca Turcan: Rectificarea confirmă minciuna PSD

Nu au fost prevăzuți bani pentru salarii în Bugetul de Stat!

Am avertizat de nenumărate ori că bugetul ”croit” de PSD-ALDE este unul mincinos și că nu vor fi bani decât pentru primele 9 luni pentru salarii. Acum s-au găsit bani, dar s-a renunțat la investiții, dezvoltare și, îndrăznesc să spun, la viitor!

Economia “duduie” doar pe hârtie! În realitate, statul a devenit doar un PLĂTITOR NET de salarii. PSD a renunțat la atribuții ale statului precum: asigurarea de infrastructură, sănătate, educație de calitate și bunăstare! Guvernanții au luat bani de la investiții și i-au direcționat exclusiv către salarii, pensii speciale și sporuri. Au tăiat 44% din bani de la Ministerul Transporturilor și 30% de la Ministerul Dezvoltării.

Școlile vor rămâne fără autorizații de funcționare. Spitalele vor fi aceleași în care s-au tratat și bunicii noștri. Drumurile proaste vor continua să răpească vieți. Satele vor rămâne ancorate în secolul XIX - subdezvoltate.

Aceasta este realitatea oferită de PSD-ALDE - un Guvern interesat doar de simpatie electorală, fără să aibă o viziune economică pentru viitor.

Raluca Turcan,

Prim-vicepreşedinte PNL