alina gorghiu

Lucian Heiuș: Au trecut 10 luni de guvernare pesedistă.

Zece luni de dezamăgiri și speranțe deșarte din partea unui popor în continuă așteptare de mai bine. Campania electorală a PSD-ului era plină de promisiuni, colorată din cale afară, dătătoare de speranțe. Minciuna avea atunci picioare lungi și minte scurtă. Peste tot zburau baloane care sărbătoreau victoria în alegeri a unui partid clădit pe minciună și impostură de cel mai înalt rang.

Acum, la 10 luni baloanele s-au dovedit a fi unele de săpun care pe zi ce trece s-au spart unul câte unul. Ele nu mai sunt. Sunt însă prețuri de batjocură pe panourile pompelor de carburanți. Suntem primii în Europa la prețul carburanților dar ultimii la salariile încasate. Diferențele sunt uriașe între țări cu potențial mult mai mare, și România care secătuită stă la coada Europei și a spațiului Schengen. Mândria de a fi român s-a transformat în umilința de a fi codaș în marea familie europeană.

După 10 luni de guvernare se dovedește că PSD-ul a mințit și a dus în eroare populația, pentru a obține voturi, și își bate joc în continuare de locuitorii acestei țări. (..)Acest partid va duce țara la dezastru. Cei din PSD sunt preocupați doar de lupte interne, de funcții, de a obține contracte și bani în interes personal, fără a-i interesa de soarta dumneavoastră, a copiilor dumneavoastră, a poporului român.

Lucian Heiuș,

Deputat PNL