alina gorghiu

Ionel Dancă: Se impune demisia doamnei Carmen Dan din funcția de ministru de Interne.

Văd un minister de Interne lipsit de autoritate. Am văzut în acest zile cum doamna ministru Carmen Dan aproape a implorat public subordonaților să explice ce s-a întâmplat. A ieșit public să ceară lămuriri subordonaților, când în mod normal aceștia trebuiau chemați la prima oră la minister, să dea explicații pentru ceea ce s-a întâmplat, nu s-a întâmplat sau ar fi trebuit să se întâmple, pe de o parte. Pe de altă parte, acum încearcă să caute țapi ispășitori acolo unde nu este cazul. Am înțeles că a cerut demisia șefului de la Omoruri, care nu are nicio implicare în acest caz, poate doar vina că s-a exprimat în urmă cu ceva timp în urmă pe modificările aduse la Codul Penal și Codul de Procedură Penală.

Cererea publică a demisiei unor subordonați arată lipsa de autoritate a ministrului de Interne și cred că se impune demisia doamnei Carmen Dan din funcția de ministru de Interne, din conducerea unui minister care ar trebui să inspire încredere că în această țară, siguranța cetățenilor este apărată.

Ionel Dancă,

Purtător de cuvânt PNL