alina gorghiu

Ionel Danca: PSD organizează un congres militarizat, folosind Poliția locală și Jandarmeria ca armată de partid pentru intimidarea cetățenilor nemulțumiți de guvernarea pesedistă.

Săltarea oamenilor liberi de pe stradă, închiderea circulației rutiere, blocarea parcurilor și a spațiilor publice, interzicerea mișcării libere a cetățenilor pe trotuarele din jurul Sălii Palatului unde se desfășoară Congresul PSD ne arată că asistăm la instaurarea un stat polițienesc opresiv îndreptat împotriva cetățenilor.

Străzile, parcurile, trotuarele nu sunt proprietatea PSD, sunt spații publice ce pot fi folosite de orice cetățean fără drept de liberă de trecere de la PSD. Atât Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, cât și Ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie să răspundă pentru aceste excese ale organelor de ordine publică iar dacă au dispus reprimarea protestelor trebuie să-și dea demisia. (Foto RTV)

Ionel Danca,

Purtător de cuvânt PNL