alina gorghiu

Ioan Balan: O majorare a prețului la benzină scumpește aproape instantaneu toate produsele din piață.

Scumpirea prețului la carburanți, modificarea regimului de colectare a TVA, precum și alte fantezii fiscale ale liderilor PSD pe care le visează Dragnea și Tăriceanu, iar Tudose le pune în practică, vor lovi crunt atât în mediul de afaceri, cât și în cetățeanul de rând care trăiește din pensie sau din salariu. În niciun moment Liviu Dragnea sau Călin Popescu Tăriceanu nu au spus anul trecut, atunci când i-au mințit pe români cu sute de promisiuni în campania electorală, că vor majora impozitele și vor născoci alte taxe suplimentare.

Dar ne-am obișnuit ca guvernele conduse de PSD să nu fie doar incompetente dovedite, mincinoase, ci și foarte cinice! Toată lumea știe că o majorare a prețului la benzină scumpește aproape instantaneu toate produsele din piață.

Astfel, după ce de la 1 iulie s-a majorat punctul de pensie și câteva salarii din sectorul public, acum Guvernul ia totul înapoi, poate și mai mult, prin scumpirea produselor de consum. Acesta este curat cinism, dar care nu ne surprinde nici la PSD și nici la ALDE, ultimii autoproclamați adepți ai libertății pieței! Din păcate pentru ei, proba liberalismului economic stă în fapte, nu în vorbe!

Ioan Balan,

Vicepreședinte PNL