alina gorghiu

Gigel Știrbu: Fariseismul are un chip - Gabriela Firea

Deşi campania electorală s-a terminat de ceva vreme, primarul minicipiului Bucureşti, Gabriela Firea, este într-o continuă etalare pe la televiziuni. Cu orice prilej, face declaraţii de presă în direct şi creează momente inedite doar cu scopul de a-şi face imagine.

Nu mai departe de duminică, 9 ianuarie, am văzut-o pe doamna primar Firea într-o rulotă, pe lângă Gara de Nord, împărţind cele “trebuincioase” oamenilor fără adăpost din Bucureşti, convingându-i totodată să meargă în adăposturi, pentru a nu-şi pune viaţa în pericol în această perioadă geroasă.

Acţiunea ar fi lăudabilă şi demnă de tot respectul dacă oamenii nevoiaşi nu ar fi declarat ulterior în diverse interviuri că deja stăteau în adăposturi şi că au fost chemaţi obligatoriu de către angajaţii centrelor sociale să meargă în gară, duminică, la ora 11.00, pentru campania d-nei Firea.

Atât angajaţii centrelor sociale, cât şi primarul Bucureştiului mai bine s-ar ocupa de îmbunătăţirea condiţiilor, igienizarea şi de despăducherea din adăposturi, decât de mimarea faptelor bune. Fiţi umană, doamnă Firea, şi nu mai scoateţi în ger oamenii necăjiţi pentru exerciţiile dvs. de imagine!

Vicepreședinte PNL Gigel Știrbu