alina gorghiu

Florin Cîţu: Liviu Dragnea are un plan de răzbunare; în 2018 nu vom avea investiţii, vor creşte taxele locale

Liviu Dragnea şi-a bătut joc de români de 12 luni. E evident că programul de guvernare a fost doar o farsă, nu a avut intenţia să folosească nimic de acolo. După ce şi-a bătut joc, a apărut un element nou: nu luase în calcul reacţia populaţiei la OUG 13. Din acel moment Dragnea a pus la punct o răzbunare împotriva celor care au ieşit în piaţă. Duşmanii au devenit multinaţionalele, oamenii care lucrează pentru multinaţionale, companiile, oameni care nu votează PSD.

În programul de guvernare scrie că se tranferă veniturile de la 71% către 100% din banii de impozit pe venit. Nu e aşa, nu credem că se va întâmpla. Efectul acestei minciuni a lui Dragnea, în contextul noului Cod Fiscal, e că la Bucureşti se pierd din acest impozit pe venit 1,9 miliarde de lei, adică 60% din bugetul pe un an. Dragnea e cinic, nu e interesat că sunt şi primari PSD afectaţi. Tudose nu va compensa, nu are de unde.

Florin Cîţu,

Senator PNL