alina gorghiu

Eugen Tapu Nazare: „Sesiune extraordinară - foarte ordinară!”

Această sesiune parlamentară extraordinară s-a dovedit a fi în realitate una „foarte ordinară”! Actuala majoritate politică a modificat şi adaptat, pe repede înainte, anumite articole din Codul penal pentru a-i trasforma pe „Ali Dragnea şi cei 40 de CEx-hoţi” în „Albu’ ca zăpada şi cei 40 de pitici”! Scopul de a-l salva pe Ali Dragnea de rigoarea actualei legislaţii penale care îl ducea încetişor dar sigur spre temniţă, precum duce dricul pe cel trecut în nefiinţă către groapă, aproape că a fost atins ieri în Parlament. Dezincriminarea unor fapte penale pentru care tocmai liderul PSD-ului a fost condamnat în primă instanţă la pedeapsa executării a 3 ani şi 6 luni de detenţie cu executare şi interzicerea unor drepturi, va putea fi posibilă din cauza votului pozitiv dat de vasalii lui Comandante Supremo asupra modificării Codului penal în vigoare. „Partidul Sacru Divin (PSD)” - „Dalmaţianul” Partid Social Democrat a avut de la bun început o singură preocupare şi anume aceea de a transforma Codul penal în „Ghid de bune practici pentru infractori”, în principal pentru cei de la vârful PSD-ului!

„În caz de neputinţă, mânia e nemăsurată.

Eu sunt principalul, de-i vorba de dreptate,

Şi dacă pe căi greşite-am apucat-o,

Ce soartă va avea poporul meu, urmându-mă în ale sale fapte?”

– Cugetări ale lumii antice, Enciclopedia Înţelepciunii -

Partidul Naţional Liberal va continua lupta pentru apărarea valorilor autentice ale democraţiei şi va uza de toate pârghiile constituţionale şi politice pentru ca actualul Cod penal să NU fie înlocuit cu un „Ghid de bune practici pentru infractori”!

Eugen Ţapu Nazare ,

Senator PNL Neamţ