alina gorghiu

Eugen Tapu-Nazare: Noua sesiune parlamentară a început cu tupeu și nesimțire din partea aliantei toxice PSD-ALDE, care nu mai tine cont de nimeni și de nimic în atingerea scopului final.

In primul rand, audierile de marţi din Comisia pentru apărare din Senat pe tema violenţelor din 10 august, au fost scoase de pe ordinea de zi, la propunerea reprezentanţilor PSD–ALDE. Vor să împiedice orice formă de aflare a adevărului și de tragere la răspundere a vinovatilor. De ce? Pentru că vor și pentru că pot!

Mai nou, au scos sistemul electronic de vot în Senat. Pur și simplu au dispărut de pe bănci aparatele de vot. Explicația conform căreia aparatura nu are contract de mentenanță, este puerilă. Ele puteau fi schimbate în lunile de vacanta parlamentară.

Noi, parlamentarii opoziției, ne putem aștepta la orice din acest moment. Inclusiv ca accesul nostru în clădirea Parlamentului să fie restricționat, pe motiv de "mentenanță".

Alianța PSD-ALDE își trăiește ultimile clipe de viață și bagă România în mocirlă și compromite instituții publice de prestigiu pentru a salva de pușcărie un grup organizat care a confiscat țara.

Eugen Țapu-Nazare,

Senator PNL