alina gorghiu

Daniel Buda: Liviu Dragnea se joacă cu România de-a alba-neagra.

Criza politică din PSD se răsfrânge în mod negativ asupra României! Am spune că toate deciziile lui Dragnea sunt luate pentru binele României. Greșit! Dacă ne uităm la situația ecomică a României, la riscul crescut ca țara noastră să intre într-o criză economică fără precedent, la nivelul hilar de scăzut al absorbției fondurilor europene, la situația din sănătate sau educație, la industria aflată la pământ, ne dăm seama că Liviu Dragnea face ceea ce face din prostie, individualism cras și grandomanie.

A păstra în Guvern o serie de miniștri care au probleme grave cu legea și care nu doar că și-au demonstrat incompetența în gestionarea portofoliilor ci sunt contestați inclusiv la Bruxelles, asta înseamnă să fii surd, mut și orb din punct de vedere politic.

Liviu Dragnea, alături de Guvernul PSD-ALDE, se dovedesc a fi dușmanii României și ai românilor iar această situație trebuie să se încheie prin demisiile de urgență ale tuturor celor implicați.

Daniel Buda,

Europarlamentar PNL