alina gorghiu

Daniel Buda: Guvernul PSD a ajuns la apogeul prostiei și a incompetenței!

Principalul proiect de țară al lui Liviu Dragnea, Mihai Tudose și PSD este subdezvoltarea și îngroparea României!

Ministerele care ar trebui să realizeze cele mai importante proiecte de dezvoltare ale României, Ministerul Dezvoltării și Fondurilor Europene și Ministerul Transporturilor beneficiază, prin grija PSD, de cele mai mari tăieri de fonduri la actuala rectificare bugetară. Probabil, fără să știm noi, Liviu Dragnea și subordonații au construit în cele 8 luni de mandat sute de km de autostradă, iar românii nu mai sunt nevoiți în secolul 21 să circule pe drumuri de pământ. Totodată, fără să știm noi, absorbția fondurilor europene pentru actualul exercițiu financiar este la cote maxime și nu de 0,004% cât era în urmă cu 2 săptămâni.

Guvernul PSD este un Guvern mincinos care nu este în stare să își respecte propriul program politic votat de cetățeni, un Guvern pomanagiu care încurajează nemunca și un Guvern antieuropean, fără viziune și care tratează românii ca și cetățeni de mâna a treia.

Domnule Dragnea, domnule Tudose, domnilor guvernanți, prin acțiunile dumneavoastră trădați România și interesele românilor și nu meritați să vă mai numiți români. Nepăsarea față de poporul pe care vremelnic îl conduceți este un act grav care nu va mai fi tolerat nici măcar de cei mai aprigi susținători ai dumneavoastră!

Daniel Buda,

Europarlamentar PNL