alina gorghiu

Daniel Buda: Comisia Europeană ne demonstrează încă o dată că românii sunt călcați de roțile guvernării iresponsabile PSD-ALDE!

Românii sunt accidentați mortal de guvernarea PSD-ALDE. Acum, mai mult ca niciodata, nepăsarea și indolența guvernanților față de un sector atât de important, duce la moartea a mii de români. Schimbarea de către Guvernul PSD-ALDE a trei miniștri ai Transporturilor în ultimul an de zile, dificultățile în atragerea de fonduri europene pentru infrastructură și în finalizarea lucrărilor la autostrăzi, dar mai ales lipsa de viziune și de coerență condamnă România la subdezvoltare și pieire. 

În anul Centenarului Marii Uniri, România se poziționează pe un loc ”fruntaș” în clasamentele europene în ceea ce privește numărul deceselor survenite în urma accidentelor rutiere. Conform datelor Comisiei Europene, în România se înregistrează cele mai multe decese din accidente rutiere raportat la populația totală. În cursul anului trecut au murit 1951 de persoane pe șoselele din țara noastră, drept urmare, au fost semnalate 98 de decese la un milion de locuitori. România și Bulgaria au fost singurele state membre unde raportul indica peste 80 de decese la un milion de locuitori.

Infrastructura rutieră precară nu doar că izgonește investitorii din România, dar cel mai important și tragic este că duce la moartea a mii de români. Domnilor guvernanți, prejudiciul pe care îl cauzați în urma alungării investitorilor străini din România poate fi considerat unul recuperabil, însă viața cetățenilor are o valoare incomensurabilă, de care nu vă mai puteți bate joc!


Daniel Buda,

Europarlamentar PNL