alina gorghiu

Ciprian Ciucu: Piarul General face încă o cascadorie mediatică și dă vina pe consilierii PNL pentru gropile din București și pentru starea deplorabilă în care se află orașul. Dar:

► PNL are doar 8 consilieri generali, din 55. USR mai are 15, deci opoziația are 23 iar puterea PSD+ALDE+PMP are 32. 

► Votul de acum 2 săptămâni la care se referă și l-a trecut, cu majoritate simplă, chiar dacă noi am votat împotrivă. Deci minte! Și chiar dacă nu-i trecea, nu făcea ea în două săptămâni ce n-a făcut în doi ani.

► Cu un an în urmă a înființat firmele, între timp le-a capitalizat cu 200 mil euro (!!!) și le-a populat cu apropiați, puși în funcții de directori și prin consiliile de admnistrație;

► Banii, cei 200 de milioane de euro, i-a luat de la investițiile nerealizate, o parte dintre acestea fiind lucrări de infrastructură rutieră;

► Bucureștiul e plin de gropi pentru că Administrația Strazilor este în disoluție, angajații nu mai fac nimic așteptând să fie dați afară iar o parte preluați de trei dintre companii.

► Companiile nu sunt funcționale, este exact așa cum am prevăzut, n-au fost în stare să le capaciteze. N-au suficienți ingineri, muncitori, utilaje. Să capacitezi o companie de construcții este mai dificil decât să deschizi un SRL în Voluntari.

Dacă ar fi prioritizat lucrările și dat drumul la proceduri de atribuire din timp, acum deja n-am mai fi avut cratere pe bulevarde. 

Acestea sunt motivele pentru care Bucurestiul este și va rămâne plin de gropi și toate, absolut toate, i se datorează primarului general și echipei sale! 

P.S. Faptul că dă vina pe noi și că nu are nevoie să inventeze bazaconii de genul Soroș, stat paralel sau altele, arată că ne facem treaba: expunem incompetența și clientelismul care tronează peste Primăria Generală! 

P.P.S. Este important să dați acest mesaj mai departe. Doar două televiziuni ne-au băgat în seamnă pentru a expune și noi punctul nostru de vedere! În rest, oamenii chiar cred că "opoziția nu o lasă"!


Ciprian Ciucu,

Consilier general PNL CGMB