alina gorghiu

Adrian Miuțescu: DRAGNEA SEAMĂNĂ CU ILIESCU, LA MINERIADE. ACEST OM A ÎNTORS ROMÂNIA ÎN 1990!

Sunt suficiente elemente ca să vorbim de o tentativă de lovitură de stat. Sunt sigur că vor ieşi informaţii despre faptul că s-au finantat din extern aceste proteste, că au fost organizaţi tip paramilitar, că au vrut să ocupe prin violenţă sediul Guvernului şi au provocat permanent jandarmii.

Acestea sunt elemente ale unei tentative de lovitură de stat. Am fost prezent la mitingul din data de 10 august, alături de mai mulţi colegi din PNL Argeş. Noi am fost acolo ca persoane fizice, ca oameni nemulţumiţi de modul cum înţelege acest guvern să conducă ţara. Nu ne-a organizat nimeni paramilitar. Şi nici nu am fost plătiţi din străinătate.

Oricine a venit la acea manifestaţie publică înţelege că declaraţia lui Dragnea este o enormitate, acolo au fost oameni normali care nu mai suportă stagnarea, sărăcia şi sfidarea.

Cine să ne plătească? Cine să ne organizeze paramilitar?

Liviu Dragnea seamănă cu Ion Iliescu, la mineriade, când spunea că manifestanţii sunt golani, sunt fascişti, că sunt plătiţi cu dolari din exterior.

Vă mai amintiţi? Este incredibil că acest Liviu Dragnea a întors #România în 1990. Dacă vrem să ajungă România, vreodată, să se asemene cu celelalte ţări europene, va trebui ca românii să nu mai voteze cu PSD. Iată unde ne-a adus acest partid!

Adrian Miuțescu,

Preşedinte PNL Argeş