Marian-Jean Marinescu – Noaptea ca hoții, din nou!

Partidul Național Liberal > Noutăți > Marian-Jean Marinescu – Noaptea ca hoții, din nou!

Marian-Jean Marinescu, europarlamentar PNL:

„Noaptea ca hoții, din nou! Guvernul DragneaDăncilă legiferează din nou, pe ascuns, în puterea nopții. Hotărârea publicată vineri noaptea, la ora 23.00, în Monitorul Oficial, nu face altceva decât să epureze membrii incomozi ai Consiliului Economic și Social (CES), un organism format din experți care analizează și avizează toate proiectele de actele normative inițiate de guvern. Practic, au fost eliminate organizațiile care criticau guvernul, și înlocuite cu altele „prietene”.

Motivul este evident: guvernul vrea să fie lăsat să legifereze în voie doar ce este util pentru clientela politică a coaliției PSDALDE. Este un nou atac la adresa societății civile, a democrației și mai ales la adresa dialogului. O societate fără dialog , în care critica este interzisă, este o societate în care democrația moare! Un nou abuz, care demonstrează că poți să scoți România din comunism, dar comunismul din PSD-ul lui Dragnea niciodată!”

Sursa foto: cotidianul.ro