Citirea moțiunii simple – Dănuț Andrușcă

Partidul Național Liberal > Noutăți > Citirea moțiunii simple – Dănuț Andrușcă

Citirea moțiunii simple- „Dănuț Andrușcă sau cum să destabilizezi deliberat economia României. Incompetenţa falimentează România!”

Găvrilă Ghilea, deputat PNL:
Economia ţării este în impas.Guvernul își continuă triumfalist marșul spre criza economică anunțată de o inflaţie scăpată de sub control, un buget golit de promisiuni tot mai greu de onorat, un mediu de afaceri îngrijorat și pesimist, companii de stat lăsate fără bani de investiţii, angajări pe criterii politice pentru clientela de partid şi datorii externe în creștere. Incompetenţa mai are un pas și falimentează România! România are nevoie stringentă de o strategie coerentă a implementării politicilor economice, care să o transforme, din nou, într-o ţară cel puțin atractivă din punct de vedere al predictibilității și stabilității, noțiuni de bază în căutările investitorilor. Dar traiectoria trebuie schimbată azi, pentru că mâine poate fi prea târziu. Această situaţie nu mai poate continua, motiv pentru care, prin prezenta moţiune, parlamentarii PNL, solicită demiterea ministrului Dănuț Andrușcă!