Ionel Dancă: „Monstruoasa coaliție PSD – ALDE”

Partidul Național Liberal > Noutăți > Ionel Dancă: „Monstruoasa coaliție PSD – ALDE”

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL:

„Monstruoasa coaliție PSD – ALDE nu guvernează pentru binele românilor.

Astăzi, în Comisia pentru energie din Senat, membrii PSD – ALDE au respins unul dintre amendamentele Partidului Național Liberal la Legea exploatării gazelor naturale din Marea Neagră care ar permite conectarea localităților la rețeaua națională de distribuție a gazelor și care ar face viața românilor mai ușoară..

Partidul Național Liberal a propus ca banii din redevențe și din impozitul pe veniturile suplimentare proveniți din exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră să fie folosiți pentru a finanța extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale în toate localitățile din România astfel încât fiecare român să beneficieze de resursele de gaze naturale ale României.

De asemenea, PNL a propus ca o parte din acești bani să finanteze investițiile în modernizarea CET-urilor pentru a crește consumul de gaze naturale pentru încălzirea populației care să ducă la o ieftinire a facturilor la întreținere.

Din păcate, soluțiile propuse de Partidul Național Liberal pentru o viață mai bună a românilor au fost repinse astăzi de membrii coaliției PSD – ALDE din Senat.

Toată retorica cuplului penal Dragnea – Vâlcov care guvernează România s-a dovedit o simplă propagandă politicianistă care nu urmărește nicidecum interesele reale ale românilor. Când au avut ocazia să arate că vor o exploatare a gazelor din Marea Neagră pentru binele românilor, au demonstrat că nu-i interesează acest lucru.”