Sebastian Burduja

Vicepreședinte BEx, Președinte PNL Sector 1

Despre

Sebastian Burduja este Secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice, Vicepreședinte PNL & Președinte PNL Sector 1, Fondator LSRS & CAESAR. A lucrat ca expert în domeniul dezvoltării regionale pentru o organizație financiară internațională, concentrându-și activitatea în zona Europei și a Asiei Centrale.

A fost și consultant la Dalberg Global Development Advisors, o firmă de consultanță strategică, specializată în soluții de dezvoltare la nivel mondial. Sebastian a lucrat și la Comisia Economică a Națiunilor Unite pentru Europa, la McKinsey & Co., la National Endowment for Democracy și la Institutul Freeman Spogli pentru Afaceri Internaționale. A publicat diverse articole pe tema consolidării democratice în România și este autorul cărții „Între Speranță și Deziluzie. Democrație și Anticorupție în România Postcomunistă”, apărută la Editura Curtea Veche în 2016. A fost inclus în clasamentul Revistei Forbes „Top 30 under 30” din România pentru activitatea sa ca Fondator și Președinte de Onoare al Ligii Studenților Români din Străinătate.

Este membru fondator și a fost Președinte al Fundației CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români). Sebastian este absolvent al unui dublu masterat în Administrarea Afacerilor și în Politici Publice la Harvard Business School, respectiv la Harvard Kennedy School, și deține o diplomă de licență în Politică Comparată de la Universitatea Stanford. În prezent este doctorand bursier în cadrul ASE București – Relații Economice Internaționale.

Contact

  • www.facebook.com/tianu
  • www.burduja.ro
  • twitter.com/tianu
  • www.instagram.com/tianu8/
  • ro.linkedin.com/in/tianu