Marilen Pirtea – UVT prețuiește excelența

Partidul Național Liberal > Noutăți > Marilen Pirtea – UVT prețuiește excelența

Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara și vicepreședinte al Camerei Deputaților:
„UVT prețuiește excelența, ca rezultat gradual și constant al efortului de a fi mai bun, iar recunoașterea valorilor României este un demers continuu al universității noastre. În acest context, sunt bucuros să anunț că Universitatea de Vest din Timișoara a acordat titlul de Doctor Honoris Causa sportivei numărul 1 mondial în tenis, o adevărată personalitate și un ambasador de prim rang al României în lume: Simona Halep.

Performanța ei este de necontestat. La fel de important de remarcat și de apreciat este și drumul ei până la nivelul de numărul 1 mondial.

Este un exemplu pentru tinerii României. Asta, repet, nu doar prin performanța în sine, ci și prin perseverența și lupta sa continuă pentru a deveni cea mai bună. Acordarea titlului va însemna și deschiderea unor importante posibilități de colaborare în domeniul sportului universitar.”