Marcel Vela, senator PNL – Comisia pentru Apărare

Partidul Național Liberal > Noutăți > Marcel Vela, senator PNL – Comisia pentru Apărare

Declaraţia senatorului liberal Ion Marcel Vela, fost preşedinte al Comisiei de Apărare din Senat (înlocuit de catre PSD săptămana trecută):

„Astăzi trebuia să avem audieri în cazul violenţelor din 10 august. Din păcate, am avut doar un simulacru pus la cale de PSD în Comisia pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Senatul României.
S-a compromis o audiere care ar fi putut clarifica toate aspectele legate de violențele din 10 august.
Am fost întrerupţi, jigniţi şi ameniţaţi de către reprezentanţii social democraţilor în această Comisie . Dacă mai era vreo urmă de îndoială, cu această ocazie s-a putut vedea de ce PSD și-a dorit cu atât de multă ardoare ca această comisie să nu mai fie condusă de către PNL.
Personal, cu toate că de ieri activez în Comisia pentru ape și păduri, în care mă voi implica inclusiv pentru a clarifica toate problemele legate de tăierile abuzive din pădurile județului Caraș-Severin, voi urmări în continuare și evoluția propunerilor, amendamentelor și inițiativelor pe care le-am avut în Comisia pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională.”