Mara Mareş, preşedintele TNL, a fost aleasă vicepreşedinte al Tineretului Popular European – Partidul Național Liberal

Partidul Național Liberal > Noutăți > Mara Mareş, preşedintele TNL, a fost aleasă vicepreşedinte al Tineretului Popular European

În seara aceasta, Mara Mareş, preşedintele Tineretului Naţional Liberal a fost aleasă vicepreşedinte al Tineretului Popular European, în cadrul Congresului YEPP de la Atena. Felicitări, Mara!

Mara Mareş: “E o onoare și un privilegiu că am primit astăzi voturile colegilor din cadrul Tineretului Popular European (YEPP) pentru a-i reprezenta în calitate de vicepreședinte al organizaţiei!
Sunt pregătită să-mi pun experiența și energia în beneficiul celei mai mari organizații de tineret, cea a Partidului Popular European (PPE). Politica europeană are nevoie de noi, iar prezența noastră acolo este esenţială. Viitorul Europei va fi, nu peste mult timp, responsabilitatea noastră și trebuie să ne asigurăm că vocea tinerilor este ascultată de astăzi, dar și că solicitările noastre sunt înţelese şi asumate la fiecare nivel al vectorilor de decizie din Europa.”