Ludovic Orban: Transpunem vointa cetatenilor in modificari constitutionale

Partidul Național Liberal > Noutăți > Ludovic Orban: Transpunem vointa cetatenilor in modificari constitutionale

Delegația Partidului Național Liberal a participat la consultările demarate de președintele României. Poziția exprimată de noi este foarte simplă. Voința cetățenilor care s-a manifestat în cadrul referendumului convocat de președintele României, referendum validat cu un scor extrem de mare, reprezintă lege pentru noi și Partidul Național Liberal susține toate demersurile președintelui României, Klaus Iohannis, pentru a transpune în fapt voința exprimată de cetățeni la acest referendum.

De asemenea, am abordat și subiectul legislației în domeniul justiției. Susținem clar ideea de refacere a dezbaterilor publice, pentru a genera o legislație europeană în domeniul justiției, care să fie conformă cu recomandările din Mecanismul de Cooperare și Verificare, care să țină cont de recomandările formulate de Comisia de la Veneția și să țină cont de Grupul Statelor împotriva Corupției” , a declarat Presedintele PNL, dl. Ludovic Orban, la finalul consultarilor de la Palatul Cotroceni

Partidul Național Liberal va susține toate inițiativele de reviziure a Constituției și orice alte inițiative care sunt necesare pentru a transpune în fapt voința exprimată de cetățeni și pentru a asigura că voința cetățenilor care s-a transmis extrem de puternic în cadrul acestui referendum și anume că România trebuie condusă de oameni cinstiți, de oameni corecți, de oameni care respectă legea, această voință să fie transpusă în realitate.