Ludovic Orban prezent la lansarea angajamentelor viitorului Bloc #ACUM – Partidul Național Liberal

Ludovic Orban prezent la lansarea angajamentelor viitorului Bloc #ACUM

Partidul Național Liberal > Noutăți > Ludovic Orban prezent la lansarea angajamentelor viitorului Bloc #ACUM

Mesajul preşedintelui PNLLudovic Orban, prezent la lansarea angajamentelor viitorului Bloc ACUM, creat de Platforma Demnitate şi AdevărPartidul Acțiune și Solidaritate și importanți exponenți ai societății civile:

“Să știți că vă înțeleg foarte bine. Și noi avem un soi de Plahotniuc în România, care nu exercită direct puterea, că nu poate. Îl cheamă Dragnea.
Plahotniuc și Dodon sunt în afara lumii civilizate. Trebuie să spuneți asta fiecărui cetățean. Este în interesul fiecăruia să elibereze Republica Moldova de acest clan de oligarhi.
Sunteți alături de Maia Sandu și Andrei Nastase la începutul unui drum care nu se poate încheia decât cu o victorie a fiecărui cetățean al Republicii Moldova, o victorie fără de care Moldova poate să rămână pământul nimănui, un loc care să nu ofere nicio șansă în viață nici celor tineri, nici celor în vârstă.
Ceea ce se întâmplă în Republica Moldova nu este normal, este contrar firii. Nu se poate ca țara să fie pe mâna unui clan care își bate joc de cetățeni, care nu poate să conducă decât prin amenințare, prin utilizarea instituțiilor de stat cu scopul de a jefui Republica Moldova și munca fiecărui cetățean. Nu este normal ca atunci când Europa îți spune „fă o lege democratică pentru alegeri”, tu să te faci că nu înțelegi. Nu se poate ca atunci când locuitorii capitalei îl aleg primar pe Andrei Năstase, în condițiile în care toate pârghiile au fost folosite contra lui, tu să furi dreptul oamenilor de a fi conduși de un primar legitim.
Este un punct de cotitură. Se vede cu ochiul liber că nu există o altă alegere pentru oamenii cu scaun la cap, decât drumul spre Europa. Pe ambele maluri ale Prutului suntem europeni.”

*Sursa foto: Jurnal.md