Partidul Național Liberal > Noutăți > Ludovic Orban: Partidul Național Liberal este mobilizat la maximum, pentru a asigura reușita moțiunii de cenzură

Începe săptămâna decisivă. Partidul Național Liberal este mobilizat la maximum, pentru a asigura reușita moțiunii de cenzură.

Toți parlamentarii Partidului Național Liberal vor fi prezenți și vor vota la vedere în favoarea moțiunii de cenzură. De asemenea, echipele de negociere ale Partidului Național Liberal, continuă discuțiile pe tot parcursul acestei săptămâni cu parlamentari independenți, parlamentari din PSD sau parlamentari din grupul minorităților naționale, pentru a convinge un număr cât mai mare de parlamentari, în afara celor 237 de parlamentari care au semnat moțiunea de cenzură, să vină la vot și să voteze în favoarea moțiunii de cenzură.

Tot astăzi, am stabilit câteva chestiuni legate de calendarul de evenimente de precampanie și de campanie și de asemenea, am luat decizia ca să existe un eveniment simultan în fiecare filială județeană de lansare a campaniei electorale, în data de luni  după-amiază, astfel încât să marcăm debutul campaniei oficiale pentru alegerile prezidențiale, printr-o prezență masivă a voluntarilor Partidului Național Liberal în interacțiunea cu cetățenii români