Ludovic Orban – Ne vom bate cu toate armele pentru abrogarea OUG 114

Partidul Național Liberal > Noutăți > Ludovic Orban – Ne vom bate cu toate armele pentru abrogarea OUG 114

Ludovic Orban, Președintele Partidului Național Liberal:

 7 milioane de români, contribuabili la pilonul 2 de pensii, vor rămâne fără banii cu care au contribuit și fără pensia suplimentară cuvenită atunci când vor ajunge la vârsta pensionării dacă nu se abroga ordonanța 114.

❗️Dragnea și Tăriceanu privesc cu jind cele aproape 11 miliarde de EURO din conturile personale ale contribuabililor și încearcă de 2 ani să naționalizeze pilonul 2 de pensii. 
❗️În OUG 114 au introdus prevederi absurde care vor alunga toate companiile private de administrare. 
❗️Banii vor încăpea pe mâna unor administratori publici desemnați de cei doi, care vor face praf toate economiile oamenilor. 
❗️Prin crearea posibilității ca după 5 ani contribuabilii să se poată retrage de la Pilonul 2, majoritatea oamenilor nu o să mai accepte să își dea banii pe mâna unor mafioți și consecința va fi distrugerea Pilonului 2 de pensii. 
❗️Milioanele de români activi astăzi vor fi condamnați la sărăcie după pensionare pentru că vor pierde acest supliment vital pentru completarea pensiei din ce în ce mai mici pe care o va putea acorda sistemul public de pensii.

 Nu putem accepta așa ceva. Ne vom bate cu toate armele pentru abrogarea OUG 114 6 pentru a împiedica distrugerea viitorului pentru milioanele de români amenințați de guvernarea roșie.

#2020FărăPSDșiALDE #NuVăAtingețiDeProprietateaOamenilor