Partidul Național Liberal > Noutăți > Ludovic Orban: Le mulţumesc tuturor românilor care ne-au acordat încrederea, votul lor a readus Partidul Naţional Liberal pe locul 1

Numărătoarea BEC s-a încheiat, Partidul Naţional Liberal a câştigat clar aceste alegeri, iar această victorie ne încarcă cu o răspundere suplimentară, ne face să fim și mai serioși și mai responsabili și mai dedicați servirii interesului cetățenilor români.

Le mulţumesc tuturor românilor care ne-au acordat încrederea, votul lor a readus Partidul Naţional Liberal pe locul 1, acolo unde a stat în cele mai grele şi mai importante momente din istoria acestei ţări.

Le mulțumesc tuturor românilor care, după doi ani de luptă, au asigurat victoria României cinstite, României corecte, României europene, României harnice la referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis.

Le mulţumesc tuturor colegilor care au muncit pentru acest rezultat şi le mulţumesc pentru rezultatele pe care le obţin zilnic aflându-se în slujba oamenilor.

Am arătat că suntem o echipă puternică, cu calităţile şi resursele necesare pentru a reprezenta interesele tuturor românilor, nu doar pe ale celor care ne-au dat votul. Îi vom reprezenta cu cinste în Parlamentul European şi ne vom asigura că vocea României şi a românilor este una puternică, ascultată, de care se ţine cont în luarea deciziilor.

Acasă, PNL va lupta în continuare pentru românii care vor să fie conduși altfel, care așteaptă din partea celor care fac politică o altă atitudine față de cetățean, o altă modalitate de a acționa în viața publică, așteaptă soluții serioase și oamenii politici care servesc interesul general.

Vom oferi românilor rezolvări la problemele cu care se confruntă societatea românească, problemelor cu care se confruntă economia și fiecare domeniu luat în parte.

Încrederea voastră ne obliga!