Partidul Național Liberal > Noutăți > Ludovic Orban la Târgoviște: Astăzi, singura forță politică respectată la nivelul Uniunii Europene este Partidul Național Liberal

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost miercuri prezent la Târgoviște, în județul Dambovița, unde  s-a întâlnit cu aleșii locali, membrii și simpatizanții PNL.

Intr-o conferinta de presa, sustinuta la sediul PNL Dambovita, alaturi de rares Bogdan, domnia sa a precizat ca pe 26 mai au loc alegeri cruciale pentru România. Este vorba despre alegerile pentru Parlamentul European, în care românii sunt chemați să decidă cine va reprezenta România în Parlamentul European.

Astăzi, singura forță politică respectată la nivelul Uniunii Europene, singura forță politică ce poate să influențeze deciziile la nivelul Uniunii Europene, singura forță politică ce are capacitatea să negocieze în numele României și să aducă beneficii pentru români este Partidul Național Liberal. Celelalte formațiuni politice sunt formațiuni politice care s-au discreditat la nivel european sau care nu contează la nivel european, a mai spus Ludovic Orban

Alături de Președintele României, liderul politic cu cea mai mare credibilitate la nivel european, Partidul Național Liberal este, practic, vocea cea mai puternică, care va reprezenta România la nivel european, vocea care poate să strige păsurile României și care poate să convingă partenerii europeni să ia decizii care să creeze avantaje pentru România și care să creeze beneficii pentru fiecare cetățean român.

Odată cu alegerile pentru Parlamentul European, Președintele României a convocat un referendum fundamental pentru evoluția societății românești, în care românii sunt chemați să spună foarte clar dacă sunt de acord să nu se mai permită amnistierea sau grațierea faptelor de corupție și de asemenea, dacă sunt de acord să nu se mai permită emiterea de OUG, în domeniul infracțiunilor, pedepselor și organizării judecătorești, adică să scăpăm de stresul îngrozitor care ne este provocat de actualul Guvern, care pregătește la aproape fiecare ședință de Guvern, OUG „noaptea ca hoții”, precum Ordonanța 13, Ordonanța 7, Ordonanța 90, Ordonanța 92. În curând o să ocupe toate cifrele de la 1 până la 100 cu Ordonanțe care agresează independența Justiției, care caută să îi scape pe infractori, în special pe infractorii care au deținut funcții publice.

Este vital pentru România, ca românii să spună da, la întrebările pe care le va pune Președintele Iohannis, pentru ca să fim siguri că România va fi o țară corectă , o țară care îi răsplătește pe cei corecți și care îi pedepsește pe cei care dețin putere publică și își folosesc puterea publică pentru a săvârși infracțiuni.