Ludovic Orban, la Craiova: Nici hunii, nici tătarii, nici ruşii nu au jefuit România aşa cum a fost jefuită de PSD la guvernare.

Partidul Național Liberal > Noutăți > Ludovic Orban, la Craiova: Nici hunii, nici tătarii, nici ruşii nu au jefuit România aşa cum a fost jefuită de PSD la guvernare.

Prezent, sâmbătă la Craiova, la Intâlnirea Regională Sud-Vest cu aleșii locali, activul de partid și candidați ai PNL pentru alegerile europarlamentare, președintele Ludovic Orban a avut un discurs în fața celor peste 2000 de olteni veniți pe Esplanada Teatrului Național Craiova.

Să arătăm astăzi că Partidul Național Liberal nu este învins, că Partidul Național Liberal nu acceptă locul doi, că Partidul Național Liberal are forța să-i reprezinte pe toți aceia care s-au săturat de minciuna și ticăloșia ciumei roșii. Să arătăm întregii Oltenii și întregii Românii că Partidul Național Liberal este pregătit să învingă și în Oltenia.

Dragii mei, PSD nu mai face campanie pentru că le este frică să iasă pe stradă. Vi-l imaginați pe Dragnea că ar avea curajul să facă ceea ce face Rareș Bogdan, Robert Sighiartău, Marian Jean Marinescu, să se plimbe liber pe stradă, să se ducă la piață, să dea mâna cu românii, să vorbească față în față cu ei? Vă spun că în nici zece secunde i-ar lua lumea cu huo și i-ar alunga de pe spațiul public.

De aceea s-au baricadat, s-au pitit în sediile lor de partid, s-au pitit în sediile lor în care exercită puterea fără nici un fel de legitimitate și le este frică să mai idea piept cu românii pentru că și-au bătut joc de România, pentru că au mințit cu nerușinare, pentru că au promis marea cu sarea și ne-au dat nouă, românilor, praful de pe tobă.

Nu va fi ușor, știm foarte bine ce fac, știm foarte bine cum încearcă să-și adune voturile pentru că, în timp ce liberalii sunt votați pentru că au adus bine românilor, PSD-iștii sunt votați pentru că românii trăiesc rău, pentru că românii sunt ținuți în sărăcie și independență astfel încât să poată fi duși ca oile la vot.

Nu uitați toate metodele pe care le folosesc, nu uitați că sunt capabili de orice ca să câștige voturi. Sunt capabili să dea bani, sunt capabili să fure la urnele de vot.  Ați văzut-o pe Maria Grapini furând în văzul întregii Europe din voturile pentru candidatul roman.

Vă dați seama ce o să facă în fiecare secție de votare, încercând să fure voturi pentru PSD, pentru că altfel nu au cum să câștige alegerile iar dacă noi ne păzim voturile, dacă noi ne luptăm cu ei, dacă îi amenințăm că vom aplica legea, că îi pedepsim pentru toate nenorocirile pe care le-au făcut, îi vom bate fără niciun fel de problemă.

Dragii mei, în fiecare zi PSD toarnă otravă și minciună în urechile românilor. Toți cei care sunteți pensionari, părinții și bunicii noștri, știu că ați primit acasă un ziar mincinos care a fost trimis de PSD odată cu pensia, datorită rușinii care conduce Poșta Română și sindiacatul din Poșta Română.

Folosiți aceste ziare să dați foc în sobe, folosiți aceste ziare acolo unde mergem toți, folosiți aceste ziare pentru a le da peste fund PSD-iștilor dacă îndrăznesc să vină la voi în localitate pentru că în acele ziare nu sunt decât minciuni gogonate.

Au ajuns să fie atât de nesimțiți încât să spună că până și alocațiile pentru copii au fost majorate de ei în condițiile în care, toți parlamentarii PSD și ALDE au votat împotriva amendamentului PNL de creștere a alocațiilor iar faptul că alocațiile nu s-au plătit de la 1 martie este vina numai a lor pentru că au furat de la fiecare copil din România creșterea de alocație la care avea dreptul.

Spuneți-le părinților și bunicilor noștri că PSD și-a bătut joc de ei, că le-au promis creșterea pensiilor, că le aduce punctul de pensie la 45% din salariul mediu. Minciuni gogonate! Nu numai că nu s-au ținut de cuvânt, nu numai că n-au crescut pensiile, au tăiat pensiile, fraților, și  în 2018 și în 2019, pentru că în loc să crească punctul de pensie de la 1 ianuarie cu 9% în fiecare din cei doi ani, au amânat creșterea punctului de pensie în 2018 pe 1 iulie, iar în 2019 au amânat pe 1 septembrie creșterea punctului de pensie. De ce? Pentru că sunt alegeri prezidențiale și își imaginează că dacă măresc pensiile în campanie electorală o să îi mai voteze vreun pensionar care are scaun la cap și care știe să socotească  cât i-a furat PSD-ul din pensie și în 2018 și în 2019.

Știm ce sunt. Nici hunii, nici pecenegii, nici cumanii, nici tătarii, nici fanarioții, nici rușii n-au jefuit România, așa cum a fost jefuită de hoții foști comuniști care și-au bătut joc de România în ultimii 30 de ani. Trebuie să fie pedepsiți și de aceea vă cer, dragii mei, să mergem cu mic cu mare la Referendumul declanșat de președintele Iohannis și să nu-i lăsăm să scape. Să votăm pentru pedepsirea lor, să nu fim de acord ca ei să scape după ce și-au bătut joc de România, și-au umplut buzunarele  și și-au făcut averi pe spinarea muncii fiecăruia dintre români.

Vă cer, ca președinte al Partidului Național Liberal, ca până în 26 mai să puneți deoparte plăcerile, tabieturile, să puneți deoparte alte activități, să punem pe primul loc obiectivul fundamental pe care îl avem să câștigăm alegerile pentru Parlamentul European. În fiecare zi să mergem pe fiecare stradă, fiecare casă, să vorbim cu toți românii pe care îi întâlnim și să le spunem că destinul României  este  în mâinile lor, că au la dispoziție glonțul de argint care poate  să ucidă fiara pesedistă și că acest glonț de argint este ștampila pe care o primesc și să pună această ștampilă pe Partidul Național Liberal.

Am încredere în primarii Partidului Național Liberal, deși știu foarte bine ce fac psd-iștii, cum sunt toată ziua la ușa lor, cum le promit marea cu sarea, cum încercă prin toate mijloacele să-i convingă să nu facă campanie pentru PNL, și vă spun, fraților, că și acolo unde mai cedează câte un primar, Partidul Național Liberal are echipe care pot să facă campanie și pot să bată PSD-ul.

Vă mai spun un lucru. Nu iert și nu uit. În bătălie trădătorii sunt pedepsiți pe loc, fără proces și toți cei care nu vor fi alături de noi, deși au primit încrederea românilor, vor suferi de pe urma trădării lor, pentru că, dragi surori și dragi frați liberali din Oltenia, vom câștiga.

Sunt convins că toți veți intra pe câmpul de luptă și sunt convins că toți veți fi alături de linia întâi care va porni asaltul împotriva ciumei roșii și fiecare dintre voi va avea parte de gloria acestei victorii uriașe în care nimeni nu credea în urmă cu doi ani de zile și în care astăzi credem cu toții.