Ludovic Orban: Incepem campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis.

Partidul Național Liberal > Noutăți > Ludovic Orban: Incepem campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis.

Astăzi, 10 august, începem campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis. Zeci de mii de membri ai Partidului Național Liberal și de susținători ai partidului se vor implica în această campanie pe care o dorim ca o amplă consultare publică cu cetățenii români, ca posibilitatea instituționalizării unui dialog permanent cu cetățenii români, pe toată perioada care va urma.

Îl susținem pe președintele României, Klaus Iohannis, pentru un nou mandat la Cotroceni, pentru a garanta fiecărui român o Românie puternică, o Românie normală, o Românie funcțională, o Românie respectată, apreciată în lume.

Susținem candidatura președintelui Iohannis pentru că noi considerăm că realegerea președintelui României este temelia pe care putem clădi trainic o Românie în care fiecare român să vrea să trăiască, în care România să fie o casă în care fiecare român să se simtă cu adevărat acasă, să fie respectat. Drepturile și libertățile fundamentale care există în toate societățile democratice, să devină fapt pentru români și fiecare român să se simtă protejat, susținut de instituțiile statului care trebuie să revină la dispoziția cetățenilor români și să nu mai servească clientele de partid.