Partidul Național Liberal > Noutăți > Ludovic Orban: E vremea, ca românii cinstiți, românii harnici, românii civilizați, românii europeni, să conducă România

Încep prin a vă spune că atunci când liberalii din Piatra se înțeleg cu liberalii din Roman, s-a terminat cu PSD în județul Neamț. Oare ce am făcut rău de am ajuns să fim pedepsiți, să fim conduși, noi, un popor de oameni cu cei șapte ani de acasă, un popor de oameni credincioși, un popor de oameni inteligenți, un popor de oameni plini de viață, ospitalieri, cinstiți? Cu ce am păcătuit de am ajuns să fim conduși  de toate cozile de topor, de toți hoții, de toți tupeiștii , de toate scursurile care au ajuns în capul trebii în România?

E vremea, dragii mei, ca oamenii buni, ca românii cinstiți, românii harnici, românii civilizați, românii europeni, să conducă România și să-i trimită pe cei care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 30 de ani, să-i trimită de aici, să nu-i mai vedem niciodată, pentru că România merită altă soartă.

România este o țară bogată care nu numai că are bogății, are un popor minunat. Aurul României nu sunt lingourile pe care vrea să le aducă Dragnea și cu Vâlcov de la Londra ca să le transforme în ghiuluri și inele, așa cum spunea ministrul Economiei. Aurul României sunt românii, aurul României sunt oamenii care trăiesc în această țară și oamenii care, mulți au fost obligați să plece din țara asta ca să-și găsească norocul. Doar ei pot să dea strălucire, valoare, doar ei pot să ridice țara asta acolo unde merită.

Oameni buni, mai avem două săptămâni și jumătate, să nu le pierdem, să nu uităm de ce a ajuns PSD-ul la putere, pentru că oamenii educați, pentru că oamenii corecți, pentru că oamenii obișnuiți, pentru că oamenii cu șapte ani de acasă și cu credință în Dumnezeu, de multe ori au preferat să stea acasă și i-au lăsat pe cei manipulabili, pe cei slabi de înger, pe cei dependenți, pe cei mai în vârstă, care pot fi păcăliți de PSD-iști cu atâta ușurință, i-am lăsat pe ei să ne decidă soarta.

A venit vremea să ne decidem noi soarta, noi cei peste 90% dintre români, care avem scaun la cap, care știm ce trebuie făcut cu țara aceasta. Treziți-i pe toți până în 26 mai, aduceți-i la vot pentru a recâștiga România și pentru a recâștiga șansa acestei țări de a ajunge, așa cum am fost noi astăzi, liberalii, în primul rând în Europa!